20 жовтня 2016

Конкурс імені Тараса Шевченка

      У нашому навчальному закладі  стартував І етап VІІ Міжнародного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.


     Бажаємо  учасникам Конкурсу  творчих перемог!


        20 жовтня  2016  року  в нашому навчальному закладі   відбулось урочисте відкриття   VІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу  учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.  
      У святковій  родинній атмосфері   затишної Світлиці вчителі  української мови та літератури Головко І.М. та Носаченко Л.М. й  учасники Конкурсу, творчі учні  5-11 класів,     вшанували  пам'ять  Великого Кобзаря – Тараса Григоровича  Шевченка, виконуючи заповіт поета світового рівня, поета-патріота, відданого сина України :
І мене в сем’ї великій,
В сем’ї вольній, новій,
Не забудьте пом’янути
Незлим тихим словом. 
     І етап Конкурсу   -  це чудова  нагода  для наших вихованців  виявити свої творчі здібності, самореалізуватися,  самоствердитися, самовдосконалитися.  Участь у Конкурсі – це ключ до успіху!
   Бажаємо учасникам Конкурсу  творчого натхнення й перемог!  Щиро сподіваємося, що Конкурс  спонукатиме  наших вихованців  до подальшого вивчення творчості Т.Шевченка, надзвичайно актуальної в усі часи,  буде стимулом  для  розвитку творчих  здібностей та  удосконалення поетичної майстерності! Віримо, що наші вихованці  гідно будуть виконувати заповіти  Кобзаря, серед  цих заповітів - найперший і найголовніший: «Свою Україну любіть…»
Любімо нашу рідну землю,  дбаймо про неї,  працюймо, навчаймося, творімо    задля  процвітання  нашої  Батьківщини!



Немає коментарів: